Systemutveckling och arkitektur 


Systemarkitektur 

Systemarkitekten är en mjukvaruutvecklare med flera år av beprövad erfarenhet och kompetens att fatta beslut på hög nivå, samla in funktionella och icke funktionella krav, underhålla kodstandarder, agera som en länk mellan den högre företagsledningen och teknisk personal samtidigt som helheten fokuseras. 


Systemutveckling 

En systemutvecklare gör research, designar och implementerar mjukvarulösningar genom ett välplanerat och strukturerat arbetssätt. De använder sig vanligtvis av ett eller flera programspråk. Utvecklare kan jobba på egen hand, men oftast ingår de som en del av ett team.


Apputveckling

Mobilapputveckling beskriver den framtagningsprocess genom vilken applikationsmjukvara för handhållna enheter som mobiltelefoner och läsplattor utvecklas.

Inom apputveckling jobbar vi med hela processen att ta fram en färdig app till din mobila enhet. Det kan vara allt ifrån en respåonsiv webb till en native lösning. Vi jobbar med förstudie, implementation, testning och drift av både server och app. Vi har lång erfarenhet av de olika ramverken, teknikerna och stores som finns. Här kan vi vara er guide att välja den bästa lösningen för er.